Informasjon

Team INNOVA Home Course Tour er en turneringsserie som foregår på alle Team INNOVA Norway spilleres hjemmebane. 

Team INNOVA ønsker å gi deg muligheten til å konkurrere med og i mot de beste i landet, klubbmedlemmene dine, nabobygda di, familien din og ikke minst deg selv!
Alt overskudd fra Touren og salg av vår custom printed Tour-disc, som er designet av selveste SKEET SCIENSKI, går til reise- og turneringsvirksomhet for Team INNOVA Norways medlemmer! 


Katarina Staalesen – Norges lengstkastende kvinne i disksport med klare mål om å bli best i landet, kan du møte på Sukkevann i Kristiansand i juli. 

Knut Håland – den suverent overlegne Norgescupvinneren fra 2018, juniornorgesmester og norgesmester i pargolf møter du på Langevåg utenfor Ålesund i juni.

Peter Lunde – 2 x Kongepokalvinner, norgesmester i pargolf og tidligere norgescupvinner treffer du i Skien i slutten av april. H

Espen Møkkelgjerd – Team INNOVA Norway-leder, tidligere europamester, norgesmester, norgesmester i pargolf og innehaver av et hav av norgescupseire og sammenlagtvinner av norgescupen et ukjent antall ganger møter du i sesongåpningen på Stovner i Oslo i april.

Jon Henry Marthinsen– Ambassadøren som lusker i buskene og trekker litt i trådene. Han kan du plutselig møte på – hvor som helst. Han slår gjerne av en prat, han smiler mye og han mener mye om idretten han elsker!


Team INNOVA Home Course Tour tilbyr følgende klasser:

* Pro-klasser:

MPO– Open – åpen for alle

FPO – åpen for alle damer

MP40 – åpen for alle født 1979 eller tidligere

* Amatørklasser:

MA3– Recreation – åpen for alle spillere opptil 900 i PDGA-rating

MJ1– Junior – åpen for alle spillere 18 år eller yngre


Antall plasser pr. delturnering: 72

Pris: 200,- pr. konkurranse

Alle delturneringen er PDGA C-tier sanksjonerte

Tour Disc: 200,- designet av SKEET SCIENSKI – 
Denne bestilles og betales ved registrering og det er maks forhåndsbestilte 20 pr. delturnering. Tour discen selges også på delturneringene, men da er prisen 250,- Du må ha forhåndsbetalt både påmeldingsavgiften og Tour discen for å få spesialprisen – Alt overskudd fra Touren og salg av Tour discen går til reise- og turneringsvirksomhet for Team INNOVA Norways medlemmer


Det vil kåres en vinner i hver klasse for hver turnering (minst 4 deltatt i klassen) samt en sammenlagtvinner i hver klasse (fordrer deltagelse på minimum 2 delturneringer).

INNOVA Discser selvsagt hovedsponsor for touren og stiller med flotte premier til topp 3 i hver klasse (minst 4 deltatt i klassen).

All registrering og betaling skjer gjennom Discgolf Metrix.

Registreringen er ikke endelig før betaling er registrert.

Det er ingen tilbakebetaling av registreringsavgiften.